Afslank- en Vitaliteitscoach voor een gezonder leven

Verlies de kilootjes en krijg ze er nooit meer opnieuw bij!

Met Alexandra’s Field helpen we vrouwen en mannen met het bereiken en behouden van hun droomgewicht op een manier die ook goed aanvoelt en doenbaar is op lange termijn. Zo zorgen we ervoor dat je de kilootjes kwijtspeelt en ze er niet meer terug bij krijgt!

Johan S. Ik slaap beter, voel me fitter, begon met sporten… kan terug in mijn oude kledij, heb meer energie doorheen de dag, weet wat ik kan doen om beter te presteren en welke voeding ik het best vermijd. De tips zijn echt goud waard.”

We hielpen al 400+ mensen met een slanke levensstijl op te bouwen

Wat als je… de kilootjes er nooit meer terug bij kreeg?

Als je op het internet kijkt, zijn er 1000 methodes om af te vallen. Dan zijn er nog eens dubbel zoveel diëten en afslankoplossingen. 

Veel online programma’s en producten beloven een snel resultaat:

“Six pack abs of buikspieren in 30 minuten!”
“In een paar weken tijd alle kilo’s kwijt!”
“Snel afvallen en je mag alles eten!”
“De nieuwste manier om snel gewicht te verliezen!”

De realiteit is echter dat niet elke methode werkt voor jou. Veel factoren zijn belangrijk: je leeftijd, je lichaamstype, je levensstijl en veel meer. Als je dan een product of dienst koopt kan het goed zijn dat je na het te proberen teleurgesteld bent.

Vaak zijn de beloofde resultaten helemaal niet de realiteit.

Waarom? Enerzijds omdat er niet 1 oplossing is die voor iedereen werkt. Anderzijds focussen veel diëten op korte termijn resultaten, maar krijg je achteraf de kilo’s er weer dubbel bij. Dit is het bekende jojo effect

We zorgen ervoor dat je afslankt én daarna je gewicht behoudt.

Dat is waar het Alexandra’s Field Team van pas komt. We bieden niet 1 oplossing aan, want wat werkt voor de één, werkt misschien niet voor de ander. Daarom ontwikkelden we een uitgebreid aanbod aan afslanktrajecten met oplossingen die goed aanvoelen voor jou, ervoor zorgen dat je de kilo’s verliest én op jouw streefgewicht blijft op langere termijn.

Herken je dit?

t

Je vindt het moeilijk om de kilootjes weg te werken (of weg te houden)

}

Een druk leven en geen tijd (of zin) om voeding uit te zoeken?

Geen idee wat je zou moeten eten of doen om jouw droomgewicht te behalen

q

Van alles geprobeerd maar het wilt maar niet slagen?

Je favoriete kledij past niet meer helemaal

Wil je dit?

Droomgewicht bereiken zonder jojo effect & de kilo's er nooit meer terug bij krijgen

Voeding en afslanken makkelijk maken zonder énkel slaatjes te moeten eten (ugh!)

Dankzij een duidelijk plan & positief resultaat jezelf en je buik graag in de spiegel zien

Vet verliezen, zelfs al heb je heel wat geprobeerd.

Energiek voelen met al je kledij die past

3 plaatsen waar je kan beginnen

Afslank Gids

10 stappen om van thuis uit af te slanken zonder honger of vermoeidheid met als bonus ook elke week een e-mail met actiegerichte tips.

Afslank Analyse

Een volledige analyse om jou te helpen om sneller en gemakkelijker af te slanken.

Tijdelijke actie: 80% OFF

*Nog enkel 5 plaatsen over

Kennismaking

Boek een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze coaches om jouw situatie en mogelijke oplossingen te bespreken.

Een analyse om sneller af te slanken

De Afslank Analyse™

De Afslank Analyse™ is een volledige analyse van je huidige situatie en levensstijl op vlak van gewicht, afslanken en gezondheid. Tijdens deze analyse nemen we verschillende aspecten in jouw leven onder de loep, waaronder eetgewoontes, voeding, algemene gezondheid, energielevels, slaap en heel wat meer.

Het doel is om te identificeren hoe je gemakkelijker en sneller jouw droomgewicht kan bereiken. Hierbij ontvang je een Afslank & Gezondheid Evaluatie, een Adviesrapport met actiestappen en een Adviessessie voor implementatie.

Voor wie is de Afslank Analyse?

  • als je een paar of heel wat kilo’s wilt afslanken
  • als je een slankere of strakke buik wilt
  • als je wilt weten welke stappen je kan nemen op jouw afslankavontuur om vooruitgang te boeken

Stap 1: Afslank & Gezondheid Evaluatie

De eerste stap is om een grondige analyse door te voeren waarbij we een Afslank & Gezondheid Evaluatie doen. Hierbij nemen we alle (relevante) componenten van jouw leven onder de loep om zo mogelijke obstakels en problemen te identificeren.

Stap 2: Adviesrapport met actiestappen

De tweede stap richt zich op het samenstellen van een duidelijk adviesrapport met gemakkelijk te implementeren actiestappen zodat je onmiddellijk zelf aan de slag kan.

Stap 3: Adviessessie voor implementatie

De derde stap focust zich op een 1 op 1 videogesprek (of op locatie indien van toepassing) met adviessessie waarbij we onze bevindingen aan de hand van het adviesrapport bespreken en zo de actiestappen uitleggen. Tijdens dit gesprek beantwoorden we ook alle vragen zodat je meteen kan beginnen met de praktische implementatie.

Tijdelijke actie: 80% korting voor 5  volgende signups!

Om meer mensen te verwelkomen bij de Alexandra’s Field Family geven we elke maand 5 plaatsen aan 80% korting weg!

*Nog enkel 5 plaatsen over

Gerda Van Hulle “Ik had geen idee dat bepaalde aspecten in mijn leven zo’n grote impact maakten… zoals mijn voeding en slaap op mijn energie en mijn gewicht. ‘k vond het altijd al moeilijk om mijn gewicht te behouden, maar had geen idee dat mijn focus er ook onder leidde. Aanrader om uit te zoeken wat je precies tegenhoudt en hoe het op te lossen. Ik slankte al 10 kilogram af!”

Stap 1: Afslank & Gezondheid Evaluatie

De eerste stap is om een grondige analyse door te voeren waarbij we een Afslank & Gezondheid Evaluatie doen. Hierbij nemen we alle (relevante) componenten van jouw leven onder de loep om zo mogelijke obstakels en problemen te identificeren.

Stap 2: Adviesrapport met actiestappen

De tweede stap richt zich op het samenstellen van een duidelijk adviesrapport met gemakkelijk te implementeren actiestappen zodat je onmiddellijk zelf aan de slag kan.

Stap 3: Adviessessie voor implementatie

De derde stap focust zich op een 1 op 1 videogesprek (of op locatie indien van toepassing) met adviessessie waarbij we onze bevindingen aan de hand van het adviesrapport bespreken en zo de actiestappen uitleggen. Tijdens dit gesprek beantwoorden we ook alle vragen zodat je meteen kan beginnen met de praktische implementatie.

Behaal deze resultaten

Behaal deze resultaten met onze pakketten

Kilo’s kwijt zonder te lijden

Samen zorgen we ervoor dat je de kilootjes kwijtspeelt en doen we dit op een manier die ook goed aanvoelt voor jou.

Voeding makkelijk gemaakt

Voeding hoeft niet veel moeite te kosten. Samen maken we voeding gemakkelijk, zelfs als je niet wilt (of kan) koken.

Zelfs als je niet wilt sporten

We hebben oplossingen voor iedereen en elke leeftijd, zelfs als je niet wilt sporten om jouw droomgewicht te bereiken.

Zonder jojo effect

Het belangrijkste… afslanken zonder achteraf de kilo’s er opnieuw bij te krijgen. Dat is demotiverend en voorkomen we.

Voor wie is dit?

Elk van onze afslankoplossingen focust zich op een unieke, specifieke en individuele aanpak, volledig gepersonaliseerd aan de noden van elke klant.

Je wilt enkele kilo's afslanken of zelfs 10+ kg kwijt

We hebben afslankoplossingen voor zij die enkele kilootjes willen afslanken (2 tot 5 of 10 kg) of zelfs voor zij die 10+ kg en zelfs 20+ kg willen afslanken.

Zo hebben we klanten die 2+ kg afslankten voor een strakkere buik en zijn er klanten die 10+ kg en zelfs 25+ kg afslankten.

Hiervoor hebben we ook tal van oplossingen die we afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur en noden.

Je wilt een strakkere buik

Misschien wil je niet héél veel kilo’s kwijt, maar wel een strakkere buik? Geen enkel probleem.

Hier hebben we ook afslankoplossingen met eventuele afslanktrajecten voor. Zowel met énkel voeding, als met voeding én sporten, of met énkel te sporten. Een oplossing voor iedereen dus!

Voor elk geslacht

Onze afslankoplossingen zijn voor elk geslacht. Zo hebben we specifieke trajecten voor elk geslacht en hun individuele noden.

Van 18 tot 75+ jaar, een oplossing voor elke leeftijd!

Onze afslankoplossingen zijn er voor elke leeftijd. Onder de 18 jaar moet er wel toestemming gegeven worden door de ouders en eventueel een dokter geraadpleegd worden. Boven de 70 en 75 jaar is ook perfect mogelijk, maar nadat we samen een afslankmethode uitgekozen hebben die goed aanvoelt voor jou, raden we éérst aan om een dokter te raadplegen.

Onze klanten vallen binnen elke leeftijdsgroep, van 20-30 jaar, 30-40 jaar, 50-60 jaar en een heleboel 60 plussers ook!

Zelfs als je niet kan (of wilt) koken!

We hebben tal van afslanktrajecten en afslankoplossingen, met oplossingen waarbij je niet of amper zelf hoeft te koken en onze aanbevolen producten kan gebruiken. Liever zelf koken met producten uit de supermarkt? Ook perfect mogelijk.

We hebben oplossingen voor elke situatie.

Zelfs als je alles al geprobeerd hebt

Er zijn héél wat manieren om af te slanken, maar niet alles werkt en… veel van deze oplossingen hangen sterk af van de uitvoering. Heel wat klanten komen naar ons na “al alles geprobeerd te hebben”.

Dat is waarom we éérst bespreken wat je al probeerde, analyseren waarom dit wel (of niet werkte) en daarna maken we verschillende voorstellen afhankelijk van wat deze keer wél zal werken voor jou.

Na de start van een afslanktraject maken we vervolgens aanpassingen gebaseerd op wat wel en niet werkt, zodat je er nooit alleen voor staat.

Enkele voordelen

Je droomgewicht behalen

Stel je voor dat je op jouw droomgewicht zat. Hoe zou dat voelen? Klanten zeggen het: “fantastisch!”

Alles werd voor je uitgezocht!

We zochten alles voor je uit. Je hoeft enkel op te komen dagen en bam, de rest helpen we jou mee!

Krijg meer energie & slaap beter

Overgewicht leidt vaak tot weinig energie en tal van gezondheids- en slaapproblemen. Dit lossen we op.

Je droomgewicht behouden

Stel je voor dat je dan ook nog eens op je droomgewicht blijft, zonder dat je moet inzetten met de kilootjes er terug bij te krijgen. Dubbel fantastisch!

Kunnen genieten van eten

Niemand wilt énkel slaatjes eten. Dat is ook geen leven. We zorgen ervoor dat je een gezonde levensstijl opbouwt waarbij je af en toe mag snoepen.

Meer zelfvertrouwen krijgen

Het verminderen van gewicht zal je zelfvertrouwen meteen een boost geven waardoor je naar jezelf met een glimlach in de spiegel zal kijken!

Begin met deze opties

Begin met een Afslank Analyse

De Afslank Analyse™ is een volledige analyse van je huidige situatie en levensstijl op vlak van gewicht, afslanken en gezondheid. Tijdens deze analyse nemen we verschillende aspecten in jouw leven onder de loep, waaronder eetgewoontes, voeding, algemene gezondheid, energielevels, slaap en heel wat meer.

Het doel is om te identificeren hoe je gemakkelijker en sneller jouw droomgewicht kan bereiken. Hierbij ontvang je een Afslank & Gezondheid Evaluatie, een Adviesrapport met actiestappen en een Adviessessie voor implementatie.

*Nog enkel 5 plaatsen over

Krijg begeleiding

We bieden ook tal van oplossingen op het vlak van beleiding en ondersteuning aan. Dit allemaal gericht op het verliezen van gewicht en afslanken.

Niet zeker? Boek gesprek

Twijfel je nog? Niet zeker of we je wel kunnen helpen? Geen enkel probleem. Je kan een gratis kennismakingsgesprek inboeken.

Klanten aan het woord

10 kg kwijt in 4 maand

“Voor een lange tijd vond ik het moeilijk om op mijn gewicht te letten. Ik wil namelijk dat er niets verspild wordt! Dus dan eet ik het zelf op. Ik probeer al een lange tijd te regimen, maar het lukte niet. Toen Sandra met een oplossing kwam, was ik eigenlijk heel skeptisch. Ik dacht: ‘dat is hier toch wel voor commercie?’ 

Sandra drong aan, liet me kiezen uit de véél verschillende afslanktrajecten. Ik twijfelde tussen producten uit de supermarkt, speciale voedingsproducten… of zonder moeten koken. De oplossing met sporten was niets voor mij. Ik ben uiteindelijk al 77 jaar… heb geen zin om te gaan lopen of voor yoga of weet ik veel wat.

Uiteindelijk koos ik voor een eitwitdieet. Met de begeleiding van Sandra viel ik voor de eerste keer gewicht af op lange termijn én behoud ik mijn gewicht ook.

Dit op de leeftijd van 77+ jaar. Ik had het nooit kunnen denken! Ik verplicht iedereen in mijn kring om bij haar klant te worden!”

Gerda Van Hulle

Over onze begeleiding

30 kg kwijt in 5 maanden

“Ik ben beginnen aankomen met gewicht toen ik stopte met roken. Meer dan 20 jaar geleden. In die tijd heb ik veel diëten, levensstijl- veranderingen en weet ik veel wat allemaal geprobeerd. Sommige hielpen, zoals crash diëten, maar dan kreeg ik het dubbel en dik terug erbij.

Toen Sandra met het zoveelste idee om af te vallen kwam, had ik er eigenlijk echt geen zin in.

In de eerste week verloor ik 2 kg en dit zonder te moeten lijden en zonder honger. Ik was wel nog niet overtuigd.

In de eerste maand viel ik toch wel 8 kg af. Ik geraakte overtuigd toen ik bleef afvallen en nog altijd geen honger had. Ik snurkte niet meer, ik sliep beter, werd minder vaak wakker, voelde me fitter en had meer energie, kon terug in mijn oude kleren en voel me goed in mijn vel.

Ik raad het afslanktraject aan bij zij die zelfs al voor een lange tijd probeerden zelf af te vallen of denken al alles geprobeerd te hebben.”

Johan S.

Over onze begeleiding

8 kg kwijt in 3 maanden

“Ik heb mijn hele leven al problemen met mijn gewicht. ‘Het is erfelijk. Je bent van de soort’, zeiden ze bij mij thuis. Regelmatig diëten gevolgd om daarna de kilootjes dubbel en dik terug te krijgen, het bekende jojo-effect.  Met ouder worden, ik ben 58 jaar, werd het er niet beter op.

Tot ik hoorde dat Sandra mij kon helpen. Met 82 kg op mijn teller, wat veel is voor mijn 1,60 meter, begon ik eraan, mijn pad naar een gezonder leven.

Niet gemakkelijk in Coronatijden. Mijn man is risicopatiënt, dus we moesten een oplossing vinden om de begeleiding digitaal te doen. Bovendien ben ik flexitariër en ook daarvoor zocht en vond Sandra oplossingen.

Ik ben haar enorm dankbaar voor haar tips en haar inzet. Op Sandra kan ik rekenen om mij maximaal te begeleiden, creatief te zijn.

Na 3 maanden ben ik 8 kg kwijt. Ik zit vol energie, beweeg meer. Ik durf zelfs al eens kleedjes waar ik vorig jaar niet meer in paste uit mijn kleerkast op te duiken.

Kortom ik voel me gewoon goed in mijn vel.”

Nicole Roegiers

Over onze begeleiding

23 kg kwijt in 5 maanden

“Al lange tijd wist ik dat ik iets aan mijn gewicht moest doen, maar ik vond steeds een excuus om het nog even uit te stellen. Ik wist dat ik er op eigen kracht niet zou in slagen. Zonder Sandra zou het mij niet gelukt zijn, al heel snel voelt het heel vertrouwd om langs te gaan bij haar. En nee, ik ben nog steeds geen keukenprinses, de gerechten zijn gelukkig heel eenvoudig te bereiden. Na een eerste kennismakingsgesprek met Sandra was ik volledig overtuigd: een afgebakend eetpatroon (met 6 eetmomenten per dag), wekelijks op gesprek bij Sandra, dit had ik nodig. Ik voel me zoveel beter, het verschil in energie is immens.

De eerste week was wat wennen, mijn lichaam maakte niet zomaar de switch naar een gezond eetpatroon. Maar vanaf week 2 voelde ik een duidelijk verschil: ik had meer energie, meer zin om de dingen aan te pakken. Ook mijn gezin voelde de positieve verandering.

Week na week zag ik mijn gewicht dalen en dat, bijna niet te geloven, zonder honger te lijden.

Ondertussen zijn we 5 maanden later. Ik ben nu 23 kg verloren en heb bijna mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me zoveel beter, het verschil in energie is immens. De goesting om te bewegen is er terug, het is ondertussen een gewoonte geworden. Het is ook heel fijn om te kunnen shoppen in je eigen kledingkast, leuke jurkjes die opnieuw passen, love it!

De goesting om te bewegen is er terug, het is ondertussen een gewoonte geworden. Zonder mijn coach zou het mij niet gelukt zijn, al heel snel voelt het heel vertrouwd om langs te gaan bij hen. Ze weten elke week opnieuw de dingen in perspectief te zetten. Wanneer er iets minder goed lukt, zoekt ze mee naar een oplossing. Ze luistert écht naar je verhaal, toont veel empathie en begrip. Ze benoemt ook de positieve zaken en geeft vaak nieuwe tips.” 

Wendy Claes

Over onze begeleiding

12 kg kwijt in 4 maanden

“Ik had al zoveel geprobeerd maar zonder succes. Ik ben nu vier maanden bezig en twaalf kilo kwijt. Ik voel me fitter en blijer. Ik kan weer in broeken die niet meer dicht gingen. Mijn coach legde alles goed uit. 

“Ik ben heel blij dat ik bij Sandra begonnen ben om te vermageren. Ik had al zoveel geprobeerd maar zonder succes. Ik ben nu vier maanden bezig en twaalf kilo kwijt. Ik voel me fitter en blijer. Ik kan weer in broeken die niet meer dicht gingen. Sandra is ook een lieve en legt alles goed uit. Ze moedigt je ook aan om door te zetten. Ik doe voort en zou graag nog tien kilo kwijt willen. Zeker aan te bevelen als je wilt slanker en fitter en gezonder door het leven wil!  Dank u, Sandra! Van Monique.”

Monique Vanhove

Over onze begeleiding

4 kg kwijt in 5 maanden

“Ik stond versteld van het feit dat ik geen zin meer had in suikers en op geen enkel moment een hongergevoel had. Ik voelde me super. Ook mijn coach heeft me hierin goed begeleid. Ze gaven me geregeld vernieuwende receptjes en schouderklopjes als het wat minder ging.

Sinds ik gestart ben met Sandra ben ik al 4 kilogram verloren in 5 maand tijd.

Mijn enige doel was om koolhydraten te verminderen want ik kon ze niet missen en mijn gewicht ging geleidelijk aan de lucht in.

Ook mijn coach heeft me hierin goed begeleid. Ze gaf me geregeld vernieuwende receptjes en schouderklopjes als het wat minder ging. 

Ik zou iedereen die worstelt met diëten een afslanktraject met Sandra aanraden. Het is een zeer efficiënte manier om gewicht te verliezen, totaal niet ingewikkeld en de begeleiding is heel professioneel!”

Kristien C.

Over onze begeleiding

Over ons

Wij zijn Sandra Brucher en Kevin Sanders van Alexandra’s Field. Beide gefascineerd met gezondheid en vitaliteit. Zo hielpen we met Alexandra’s Field en onze partnerbedrijven al honderden mensen met hun afslankavontuur.

Ons doel? Meer mensen bewust maken van gezondheid, vitaliteit en hen ondersteunen met het leven van een gezond en slank leven. 

Sandra Brucher

Co-Founder

Kevin Sanders

Co-Founder

Onze missie

Alexandra’s Field werd in het leven geroepen om vrouwen en mannen te helpen met hun afslankavontuur. Een slanke lijn en gezonde levensstijl behouden vergt heel wat tijd en veel energie.

Door ons te focussen op Gezondheid, Vitaliteit & Afslanken nemen we deze aspecten uit jouw leven onder de loep waardoor jij nog sneller resultaat kan behalen, gezonder worden en kan afslanken. Dit zorgt er dan weer voor dat je jou nog beter in je vel voelt.

Met Alexandra’s Field wensen Sandra en Kevin een team op te bouwen dat elke dag heel wat mensen ondersteunt met hun afslankavontuur, het verbeteren van hun gezondheid, het behalen van meer energie, het behalen van kwalitatiever slaap en meer.

Zo hoef je zelf niet meer alles uit te zoeken, bespaar je honderden uren en krijg je consistent een duw waar nodig om je eigen leven te optimaliseren.

Over Sandra

Sandra had zelf te maken met een burnout. Nadat ze de burnout overkwam was ze gedreven om ook anderen te helpen met gezondheid. De eerste stap was ondersteuning op het vlak van afslanken. Zo werd ze gecertificeerd Afslank- en Voedingscoach en blijft ze haarzelf dag in en dag uit verdiepen in alles wat met gezondheid te maken heeft.

Over Kevin

Kevin bouwt al 8 jaar (kleine) bedrijven en probeert elke dag beter te presteren door zijn levensstijl, gezondheid en vitaliteit te optimaliseren. Zijn passie is niet alleen het bouwen van bedrijven, maar ook het bouwen van een levensstijl die ervoor zorgt dat hij altijd op zijn best presteert.

Teamleden

Jaren ervaring

Pakketten

Visie

Ontmoet het team

Sandra

Coach

Maarten

Coach

Kevin

Marketing

Casey

Social Media

Romina

Systems

Rona

Systems

Vrijblijvend gesprek inplannen

Kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bekijken we samen de mogelijkheden. We luisteren naar jouw verhaal, waar je op zoek naar bent en stellen dan een gepaste methode van aanpak voor om zo samen het gewenst resultaat behalen.

Dit zijn de stappen om het gesprek te boeken:

  1. Klik op de knop
  2. Kies een datum & tijdstip
  3. Vul de vragen in
  4. Boek het gesprek!

Het kennismakingsgesprek is volledig gratis. Geen verborgen kosten. Nadien kan je zelf beslissen indien je samen verder wenst te gaan of het liever alleen doet.

Het contactformulier gebruiken

Stel een vraag

Wens je een vraag te stellen, voorstel te maken of iets anders waar geen kennismakingsgesprek voor nodig is? Laat het ons weten via het contactformulier.

Adres

Gezeteld in België, Middelburg, 9992, Waterpolder 2, b

E-mail

info@alexandrasfield.com

Telefoon

(+32) 486 93 28 57