fbpx

Over ons team

Alexandra’s Field werd opgericht door Sandra Brucher en Kevin Sanders: mompreneur en sonpreneur power team! Verder wordt Alexandra’s Field ondersteund door Sanders Business Group.

Het verhaal van Alexandra’s Field

Opgericht door moeder en zoon.

Alexandra’s Field werd gestart door Sandra Brucher en Kevin Sanders: mama en zoon! Mompreneur en sonpreneur power team! Woeha.

Toen Sandra een burnout kreeg, zocht ze naar een nieuwe weg in het leven. Na een paar jaar haarzelf te verdiepen in gezondheid (en 50+ artikels te schrijven over gezondheid op haar blog), namen moeder en zoon de stap om vader te helpen afvallen.

In een paar maand tijd viel de man van Sandra maar liefst 30 kg af! Het is toen dat we de beslissing maakten in october 2020 om met Alexandra’s Field aan de hand van PowerSlim ook anderen te helpen op het vlak van gezondheid en afvallen.

Ontmoet het team

Alexandra’s Field werd opgericht door Sandra Brucher en Kevin Sanders

Sandra Brucher

Oprichtster Alexandra’s Field. Sandra is gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en afslankcoach. Met Alexandra’s Field wil Sandra bewustzijn creëren rondom gezondheid en voeding om zoveel mogelijk anderen te helpen met hun reis naar een gezond leven.

Kevin Sanders

Kevin Sanders is oprichter van Sanders Business Group, onder welke noemer hij verschillende projecten en bedrijven opstartte. Zo is hij partner bij Yeti Media, Sanders Academie, Gamerverse, Vind jouw Coach, Vind een Health Coach & Vind een Impacter.

Beertje

Beertje is de officiële mascotte van Alexandra’s Field! Hij houdt ons bezig op drukke dagen, brengt enthousiasme en energie overal waar hij gaat. Zonder Beertje zou het team niet goed kunnen draaien! 

Klanten aan het woord

Enkele van de resultaten die we al behaald hebben

Al lange tijd wist ik dat ik iets aan mijn gewicht moest doen, maar ik vond steeds een excuus om het nog even uit te stellen. Ik wist dat ik er op eigen kracht niet zou in slagen. Zonder Sandra zou het mij niet gelukt zijn, al heel snel voelt het heel vertrouwd om langs te gaan bij haar. En nee, ik ben nog steeds geen keukenprinses, de gerechten zijn gelukkig heel eenvoudig te bereiden.

Wendy Claeys

23 kg kwijt in 5 maanden

Lees de volledige review van Wendy

Geschreven in de eigen woorden van Wendy (zonder aanpassingen):

“Al lange tijd wist ik dat ik iets aan mijn gewicht moest doen, maar ik vond steeds een excuus om het nog even uit te stellen. Toen ik via het buurtnetwerk in contact kwam met Sandra, was ik heel benieuwd naar het programma. De persoonlijke begeleiding, zowel naar je streefgewicht als achteraf bij het behouden van je gewicht, spraken me enorm aan. Ik wist dat ik er op eigen kracht niet zou in slagen.

Na een eerste kennismakingsgesprek met Sandra was ik volledig overtuigd: een afgebakend eetpatroon (met 6 eetmomenten per dag), wekelijks op gesprek bij Sandra, dit had ik nodig.

De eerste week was wat wennen, mijn lichaam maakte niet zomaar de switch naar een gezond eetpatroon. Maar vanaf week 2 voelde ik een duidelijk verschil: ik had meer energie, meer zin om de dingen aan te pakken. Ook mijn gezin voelde de positieve verandering.

Week na week zag ik mijn gewicht dalen en dat, bijna niet te geloven, zonder honger te lijden. Ik leerde nieuwe gerechten en smaken kennen. En nee, ik ben nog steeds geen keukenprinses, de gerechten zijn gelukkig heel eenvoudig te bereiden. Het is heerlijk om lekker te kunnen eten en toch af te vallen.

Ondertussen zijn we 5 maanden later. Ik ben nu 23 kg verloren en heb bijna mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me zoveel beter, het verschil in energie is immens. De goesting om te bewegen is er terug, het is ondertussen een gewoonte geworden. Het is ook heel fijn om te kunnen shoppen in je eigen kledingkast, leuke jurkjes die opnieuw passen, love it!

Zonder Sandra zou het mij niet gelukt zijn, al heel snel voelt het heel vertrouwd om langs te gaan bij haar. Ze weet elke week opnieuw de dingen in perspectief te zetten. Wanneer er iets minder goed lukt, zoekt ze mee naar een oplossing. Ze luistert écht naar je verhaal, toont veel empathie en begrip. Ze benoemt ook de positieve zaken en geeft vaak nieuwe tips.”

Ik probeer al een lange tijd te regimen, maar het lukte niet. Toen Sandra met een oplossing kwam, was ik eigenlijk heel skeptisch. Ik dacht: ‘dat is hier toch wel voor commercie?’ Sandra drong aan, liet me de producten proberen en met haar begeleiding viel ik voor de eerste keer gewicht af. Dit op 77+ jaar! Ik verplicht iedereen in mijn kring om bij haar klant te worden!

Gerda Van Hulle

10 kg kwijt in 4 maand

Lees de volledige review van Gerda

Geschreven in de eigen woorden van Gerda (met enige aanpassingen):

“Voor een lange tijd vond ik het moeilijk om op mijn gewicht te letten. Ik wil namelijk dat er niets verspild wordt! Dus dan eet ik het zelf op. Ik probeer al een lange tijd te regimen, maar het lukte niet. Toen Sandra met een oplossing kwam, was ik eigenlijk heel skeptisch. Ik dacht: ‘dat is hier toch wel voor commercie?’ 

Sandra drong aan, liet me de producten proberen en met haar begeleiding viel ik voor de eerste keer gewicht af op lange termijn én behoud ik mijn gewicht ook. Dit op de leeftijd van 77+ jaar. Ik had het nooit kunnen denken! Ik verplicht iedereen in mijn kring om bij haar klant te worden!”

Ik ben heel blij dat ik bij Sandra begonnen ben om te vermageren. Ik vind de producten lekker en je hebt zeker geen honger. Ik ben nu vier maanden bezig en twaalf kg kwijt. Ik voel me fitter en blijer. Ik kan weer in broeken die niet meer dicht gingen. Sandra is ook een lieve en legt alles goed uit. Ze moedigt je aan om door te zetten. Doen als je slanker en fitter wilt worden!

Monique Vanhove

12 kg kwijt in 4 maanden

Lees de volledige review van Monique

Geschreven in de eigen woorden van Monique (zonder aanpassingen):

“Ik ben heel blij dat ik bij Sandra begonnen ben om te vermageren. Ik had al zoveel geprobeerd maar zonder succes. Ik vind de producten ook lekker en je hebt zeker geen honger. Ik ben nu vier maanden bezig en twaalf kilo kwijt. Ik voel me fitter en blijer. Ik kan weer in broeken die niet meer dicht gingen. Sandra is ook een lieve en legt alles goed uit. Ze moedigt je ook aan om door te zetten. Ik doe voort en zou graag nog tien kilo kwijt willen. Zeker aan te bevelen als je wilt slanker en fitter en gezonder door het leven wil!  Dank u, Sandra! Van Monique.”

Herken je deze frustraties?

  • Je vindt het moeilijk om de kilootjes weg te werken
  • ondanks veel moeite val je toch weinig af
  • het is een heel karwei om op je ideale gewicht te blijven
  • je favoriete kledij past niet meer (of spant en knelt)
  • letten op wat je eet, is niet gemakkelijk
  • je ziet jezelf niet graag in de spiegel
  • vaak voel je jou energieloos en moe
  • soms vraag je jou af waarom afvallen zo moeilijk is
  • je vindt de situatie frustrerend en weet niet hoe je permanent gewicht kan verliezen