Over ons

Wij zijn Sandra Brucher en Kevin Sanders van Alexandra’s Field. Beide gefascineerd met gezondheid en vitaliteit. Zo hielpen we met Alexandra’s Field en onze partnerbedrijven al honderden mensen met hun afslankavontuur.

Ons doel? Meer mensen bewust maken van gezondheid, vitaliteit en hen ondersteunen met het leven van een gezond en slank leven. 

Sandra Brucher

Co-Founder

Kevin Sanders

Co-Founder

Onze missie

Alexandra’s Field werd in het leven geroepen om vrouwen en mannen te helpen met hun afslankavontuur. Een slanke lijn en gezonde levensstijl behouden vergt heel wat tijd en veel energie.

Door ons te focussen op Gezondheid, Vitaliteit & Afslanken nemen we deze aspecten uit jouw leven onder de loep waardoor jij nog sneller resultaat kan behalen, gezonder worden en kan afslanken. Dit zorgt er dan weer voor dat je jou nog beter in je vel voelt.

Met Alexandra’s Field wensen Sandra en Kevin een team op te bouwen dat elke dag heel wat mensen ondersteunt met hun afslankavontuur, het verbeteren van hun gezondheid, het behalen van meer energie, het behalen van kwalitatiever slaap en meer.

Zo hoef je zelf niet meer alles uit te zoeken, bespaar je honderden uren en krijg je consistent een duw waar nodig om je eigen leven te optimaliseren.

Over Sandra

Sandra had zelf te maken met een burnout. Nadat ze de burnout overkwam was ze gedreven om ook anderen te helpen met gezondheid. De eerste stap was ondersteuning op het vlak van afslanken. Zo werd ze gecertificeerd Afslank- en Voedingscoach en blijft ze haarzelf dag in en dag uit verdiepen in alles wat met gezondheid te maken heeft.

Over Kevin

Kevin bouwt al 8 jaar (kleine) bedrijven en probeert elke dag beter te presteren door zijn levensstijl, gezondheid en vitaliteit te optimaliseren. Zijn passie is niet alleen het bouwen van bedrijven, maar ook het bouwen van een levensstijl die ervoor zorgt dat hij altijd op zijn best presteert.

Teamleden

Jaren ervaring

Pakketten

Visie

Ontmoet het team

Sandra

Coach

Maarten

Coach

Kevin

Marketing

Casey

Social Media

Romina

Systems

Rona

Systems