fbpx

Contact opnemen

Heb je een vraag? Wil je contact opnemen? Dan kan je hieronder via ons e-mailadres een vraag opsturen of het contactformulier gebruiken. We reageren zo snel mogelijk!

Contact informatie

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Wil je meer uitleg of een gesprek inplannen? Hier vind je onze contactgegevens.

Telefoon: (+32) 486 93 28 57

E-mail: alexandrasfield@gmail.com

Locatie: Waterpolder 2b, 9992 Middelburg, Oost-Vlaanderen, België

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of suggestie?

Het verhaal van Alexandra’s Field

Opgericht door moeder en zoon.

Alexandra’s Field werd gestart door Sandra Brucher en Kevin Sanders: mama en zoon! Mompreneur en sonpreneur power team! Woeha.

Toen Sandra een burnout kreeg, zocht ze naar een nieuwe weg in het leven. Na een paar jaar haarzelf te verdiepen in gezondheid (en 50+ artikels te schrijven over gezondheid op haar blog), namen moeder en zoon de stap om vader te helpen afvallen.

In een paar maand tijd viel de man van Sandra maar liefst 30 kg af! Het is toen dat we de beslissing maakten in october 2020 om met Alexandra’s Field aan de hand van PowerSlim ook anderen te helpen op het vlak van gezondheid en afvallen.

Ontmoet het team

Alexandra’s Field werd opgericht door Sandra Brucher en Kevin Sanders

Sandra Brucher

Oprichtster Alexandra’s Field. Sandra is gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en afslankcoach. Met Alexandra’s Field wil Sandra bewustzijn creëren rondom gezondheid en voeding om zoveel mogelijk anderen te helpen met hun reis naar een gezond leven.

Kevin Sanders

Kevin Sanders is oprichter van Sanders Business Group, onder welke noemer hij verschillende projecten en bedrijven opstartte. Zo is hij partner bij Yeti Media, Sanders Academie, Gamerverse, Vind jouw Coach, Vind een Health Coach & Vind een Impacter.

Beertje

Beertje is de officiële mascotte van Alexandra’s Field! Hij houdt ons bezig op drukke dagen, brengt enthousiasme en energie overal waar hij gaat. Zonder Beertje zou het team niet goed kunnen draaien! 

Klanten aan het woord

Enkele van de resultaten die we al behaald hebben

Ik heb mijn hele leven al problemen met gewicht. Met ouder worden, werd het er niet beter op. Tot ik hoorde dat Sandra PowerSlim-coach werd. Ik ben Sandra enorm dankbaar voor haar tips en haar inzet. Ik zit vol energie, beweeg meer en kan terug in mijn oude kledij.

Nicole Roegiers

8 kg kwijt in 3 maanden

Lees de volledige review van Nicole

Geschreven in de eigen woorden van Nicole (zonder aanpassingen):

Team up met mijn Powerslim-coach

Ik heb mijn hele leven al problemen met mijn gewicht. ‘Het is erfelijk. Je bent van de soort’, zeiden ze bij mij thuis. Regelmatig diëten gevolgd om daarna de kilootjes dubbel en dik terug te krijgen, het bekende jojo-effect.  Met ouder worden, ik ben 58 jaar, werd het er niet beter op.

Tot ik hoorde dat Sandra Powerslim-coach werd. Met 82 kg op mijn teller, wat veel is voor mijn 1,60 meter, begon ik eraan, mijn pad naar een gezonder leven.

Niet gemakkelijk in Coronatijden. Mijn man is risicopatiënt, dus we moesten een oplossing vinden om de begeleiding digitaal te doen. Bovendien ben ik flexitariër en ook daarvoor zocht en vond Sandra oplossingen.

Ik ben haar enorm dankbaar voor haar tips en haar inzet. Op Sandra kan ik rekenen om mij maximaal te begeleiden, creatief te zijn.

Na 3 maanden ben ik 8 kg kwijt. Ik zit vol energie, beweeg meer. Ik durf zelfs al eens kleedjes waar ik vorig jaar niet meer in paste uit mijn kleerkast op te duiken.

Kortom ik voel me gewoon goed in mijn vel. Ik ben er nog niet, maar kijk met vertrouwen naar mijn toekomst.”

In de eerste maand viel ik toch wel 8 kg af. Ik geraakte overtuigd toen ik bleef afvallen en nog altijd geen honger had. Ik snurk niet meer, ik slaap beter, word minder vaak wakker, voel me fitter en heb meer energie, kan terug in mijn oude kleren en voel me terug goed.

Johan Sanders

30 kg kwijt in 5 maanden

Lees de volledige review van Johan

Geschreven in de eigen woorden van Johan (met enige aanpassingen):

Ik ben beginnen aankomen met gewicht toen ik stopte met roken. Meer dan 20 jaar geleden. In die tijd heb ik veel diëten, levensstijlveranderingen en weet ik veel wat allemaal geprobeerd. Sommige hielpen, zoals crash diëten, maar dan kreeg ik het dubbel en dik terug erbij.

Toen mijn vrouw Sandra met het zoveelste idee om af te vallen kwam, had ik er eigenlijk echt geen zin in. In de eerste week verloor ik 2 kg en dit zonder te moeten lijden en zonder honger. Ik was wel nog niet overtuigd. (Ik was kwaad omdat ze me gedwongen had).

In de eerste maand viel ik toch wel 8 kg af. Ik geraakte overtuigd toen ik bleef afvallen en nog altijd geen honger had. Ik snurkte niet meer, ik sliep beter, werd minder vaak wakker, voelde me fitter en had meer energie, kon terug in mijn oude kleren en voelde me goed in mijn vel.

Ik raad het afslanktraject aan bij zij die zelfs al voor een lange tijd probeerden zelf af te vallen.

Ik stond versteld van het feit dat ik geen zin meer had in suikers en op geen enkel moment een hongergevoel had. Ik voelde me super. Ook mijn coach heeft me hierin goed begeleid. Ze gaf me geregeld vernieuwende receptjes en schouderklopjes als het wat minder ging.

Kristien Croes

4 kg kwijt in 5 maanden

Lees de volledige review van Kristien

Geschreven in de eigen woorden van Kristien (zonder aanpassingen):

“Sinds ik gestart ben met powerslim ben ik al 4 kilogram verloren in 5 maand tijd.

Mijn enige doel was om koolhydraten te verminderen want ik kon ze niet missen en mijn gewicht ging geleidelijk aan de lucht in.

Dat is aardig gelukt met powerslim. Ik stond versteld van het feit dat ik geen zin meer had in suikers en op geen enkel moment een hongergevoel had. Ik voelde me super.

Ook mijn coach heeft me hierin goed begeleid. Ze gaf me geregeld vernieuwende receptjes en schouderklopjes als het wat minder ging. Wat ik heel tof en origineel vond van haar was het mandje waarin je producten kon wisselen van personen die sommige producten niet lustten. Zo hoef je niks tegen je zin op te eten.

Ik zou iedereen die worstelt met diëten powerslim aanraden. Het is een zeer efficiënte manier om gewicht te verliezen, totaal niet ingewikkeld en de begeleiding is heel professioneel!”

Herken je deze frustraties?

  • Je vindt het moeilijk om de kilootjes weg te werken
  • ondanks veel moeite val je toch weinig af
  • het is een heel karwei om op je ideale gewicht te blijven
  • je favoriete kledij past niet meer (of spant en knelt)
  • letten op wat je eet, is niet gemakkelijk
  • je ziet jezelf niet graag in de spiegel
  • vaak voel je jou energieloos en moe
  • soms vraag je jou af waarom afvallen zo moeilijk is
  • je vindt de situatie frustrerend en weet niet hoe je permanent gewicht kan verliezen