reviews

Ben jij het volgende succesverhaal?

Met Alexandra’s Field hielpen we al 400+ vrouwen met het leven van een vitaler, gezonder, slanker & energieker leven. Net zoals we hen hielpen, kunnen we jou ook helpen.

Een gezonder leven leiden

Gratis gesprek?

Boek een gratis kennismakingsgesprek en kom even langs, fysiek op locatie of online. Zo tonen we jou hoe je jouw doelstelingen op het vlak van gezondheid kan behalen zonder énkel slaatjes te moeten eten én zonder af te moeten zien.

reviews

Ben jij het volgende succesverhaal?

Met Alexandra’s Field hielpen we al 400+ vrouwen met het leven van een vitaler, gezonder, slanker & energieker leven. Net zoals we hen hielpen, kunnen we jou ook helpen.

over ons

Wat klanten zeggen

“Voel me fitter & energieker dan ooit tevoren & als bonus 10 kilo kwijt. Ik blijf op mijn gewicht. Ik kan het niet geloven!!”

Resultaat: een gezonde levensstijl die gemakkelijk is, fitter & energieker dan ooit tevoren, beter slapen, goed in haar vel voelen & 10+ kg afgeslankt

“Ik had geen idee dat bepaalde aspecten in mijn leven zo’n grote impact maakten… zoals mijn voeding en slaap op mijn energie en mijn gewicht. ‘k vond het altijd al moeilijk om mijn gewicht te behouden, maar had geen idee dat mijn focus er ook onder leidde. Aanrader om uit te zoeken wat je precies tegenhoudt en hoe het op te lossen. Ik slankte ook al 10 kilogram af in 4 maanden tijd. Dit is me nog nooit gelukt!“

“Voor een lange tijd had ik weinig energie.. veel goestingskes en vond ik het altijd moeilijk om op mijn gewicht te letten. Ik wil namelijk dat er niets verspild wordt! Dus dan eet ik het zelf op. Ik probeer ook al een lange tijd te regimen, maar het lukte niet. Toen Sandra met een oplossing kwam, was ik eigenlijk heel skeptisch. Ik dacht: ‘dat is hier toch wel voor commercie?’ “

“Sandra was empathisch en stelde me heel wat vragen om mijn situatie beter te begrijpen. Ze liet me kiezen uit de véél verschillende gezondheid & afslanktrajecten.”

“Ik twijfelde tussen een gezondheidspakket of een afslanktraject. Uiteindelijk koos ik voor een combinatie. Er is iets voor iedereen en volledig afgestemd op jouw noden. Zo is er bv. persoonlijke coaching en begeleiding, maar ook doe-het-zelf oplossingen zoals voedingsproducten die je kan kopen bij Sandra. Of ze leert jou hoe je voeding uit de supermarkt gebruikt om je gezondheidsdoelen te behalen. Er zijn oplossingen mét koken, zonder koken.. en meer, zoals sporten.De oplossing met sporten was niets voor mij. Ik ben uiteindelijk al 77 jaar… heb geen zin om te gaan lopen of voor yoga of weet ik veel wat de hippe jongeren allemaal doen vandaag.”

“Uiteindelijk koos ik voor een gezondheidstraject voor meer energie, in combinatie met een focus op afslanken met als basis voor voeding een eitwitdieet. De optie was om zelf producten aan te kopen in de supermarkt en dan die te kopen, maar ik koos voor de voedingsproducten die Sandra ook verkoopt omdat het me tijd uitspaart.”

“Met de begeleiding en coaching van Sandra kreeg ik eindelijk mijn energie terug, heb ik amper nog honder én viel ik als bonus de eerste keer gewicht af op lange termijn én behoud ik mijn gewicht ook. Ben al 10 kilo kwijt!”

“Dit op de leeftijd van 77+ jaar. Ik had het nooit kunnen denken! Ik verplicht iedereen in mijn kring om bij haar klant te worden!”
Gerda Van Hulle
Over onze begeleiding

“Mijn vrouw raadde het aan. Het resultaat? Meer dan 30 kg kwijt in 5 maanden, beter slapen, beginnen sporten & niet meer snurken!”

Resultaat: beter slapen, niet meer snurken, beginnen sporten, gezonde voeding zonder te moeten koken & 30 kg kwijt

“Ik ben beginnen aankomen met gewicht toen ik stopte met roken. Meer dan 20 jaar geleden. In die tijd heb ik veel diëten, levensstijl- veranderingen en weet ik veel wat allemaal geprobeerd. Sommige hielpen, zoals crash diëten, maar dan kreeg ik het dubbel en dik terug erbij.”

“Mijn gewicht was altijd al een probleem en m’n gezondheid en conditie leidde er echt onder. Moeilijk de trap op en af. Slecht slapen. Kledij die te klein werd.”

“Toen Sandra met het zoveelste idee om af te vallen en voor gewichtsverlies kwam, had ik er eigenlijk echt geen zin in. Ik dacht: “ik heb al zooo veel geprobeerd en het is altijd een jojo-effect waarbij ik alle kilo’s er dubbel terug bij krijg. Heb er geen zin.”

“Toch begon ik en zette ik de eerste stappen met een persoonlijk begeleidingstraject gericht op afslanken.”

“In de eerste week verloor ik 2 kg en dit zonder te moeten lijden en zonder honger. Ik was wel nog niet overtuigd.”

“In de eerste maand viel ik al 8 kg af. Ik geraakte overtuigd toen ik bleef afvallen en nog altijd geen honger had. Dat was een verrassing: diëten is meestal erg pijnlijk en frustrerend. Bovendien snurkte ik ook niet meer, sliep ik beter, werd ik minder vaak wakker ’s nachts en voelde me fitter. Mijn energie ging omhoog, ik kon terug in mijn oude kleren en voelde me weer goed in mijn vel. Ik ben zelf begonnen met wekelijks sporten, de eerste keer in jaren!”

“Ik raad Sandra aan bij iedereen die beter wilt slapen, gezonder wilt worden of gewoon enkele kilo’s kwijt wilt. Ik viel 30+ kg af… dit met amper te moeten koken. Dus het is zeker mogelijk voor anderen. Denk je al alles geprobeerd te hebben? Probeer dit toch nog een laatste keer. Samen met Sandra vind je een oplossing.
Johan S.
Over onze begeleiding

“Gezond leren eten, gemakkelijk beginnen koken, zin om te bewegen, véél energie en 23 kg kwijt!”

Resultaat: gezond leren eten zonder honger te lijden, meer energie, kan terug in oude kledij en meer dan 23 kg kwijt!

“Al lange tijd wist ik dat ik iets aan mijn gewicht moest doen, maar ik vond steeds een excuus om het nog even uit te stellen”

“Ik wist dat ik er op eigen kracht niet zou in slagen. Zonder Sandra zou het mij niet gelukt zijn, al heel snel voelt het heel vertrouwd om langs te gaan bij haar.

“En nee, ik ben nog steeds geen keukenprinses, de gerechten zijn gelukkig heel eenvoudig te bereiden. Na een eerste kennismakingsgesprek met Sandra was ik volledig overtuigd: een afgebakend eetpatroon (met 6 eetmomenten per dag), wekelijks op gesprek bij Sandra, dit had ik nodig.”

“Ik voel me zoveel beter, het verschil in energie is immens.
De eerste week was wat wennen, mijn lichaam maakte niet zomaar de switch naar een gezond eetpatroon. Maar vanaf week 2 voelde ik een duidelijk verschil: ik had meer energie, meer zin om de dingen aan te pakken.”

“Ook mijn gezin voelde de positieve verandering. Week na week zag ik mijn gewicht dalen en dat, bijna niet te geloven, zonder honger te lijden.”

“Ondertussen zijn we 5 maanden later. Ik ben nu 23 kg verloren en heb bijna mijn streefgewicht bereikt.”

“Ik voel me zoveel beter, het verschil in energie is immens. De goesting om te bewegen is er terug, het is ondertussen een gewoonte geworden. Het is ook heel fijn om te kunnen shoppen in je eigen kledingkast, leuke jurkjes die opnieuw passen, love it!

“De goesting om te bewegen is er terug, het is ondertussen een gewoonte geworden.”

“Zonder mijn coach zou het mij niet gelukt zijn, al heel snel voelt het heel vertrouwd om langs te gaan bij hen. Ze weten elke week opnieuw de dingen in perspectief te zetten. Wanneer er iets minder goed lukt, zoekt ze mee naar een oplossing.”

“Ze luistert écht naar je verhaal, toont veel empathie en begrip. Ze benoemt ook de positieve zaken en geeft vaak nieuwe tips.” 
Wendy Claes
Over onze begeleiding

“Ik heb al heel mijn leven problemen met gewicht. Eindelijk een pad naar een gezond leven, kilo’s kwijt & ik voel me fantastisch in mijn vel!”

Resultaat: een gezond leven opgebouwd met de juiste gewoontes, 8 kg afgeslankt, meer energie met een aanpak op maat

“Ik heb mijn hele leven al problemen met mijn gewicht. ‘Het is erfelijk. Je bent van de soort’, zeiden ze bij mij thuis.”

“Regelmatig diëten gevolgd om daarna de kilootjes dubbel en dik terug te krijgen, het bekende jojo-effect.  Met ouder worden, ik ben 58 jaar, werd het er niet beter op.”

“Tot ik hoorde dat Sandra mij kon helpen. Met 82 kg op mijn teller, wat veel is voor mijn 1,60 meter, begon ik eraan, mijn pad naar een gezonder leven.”

“Niet gemakkelijk in Coronatijden. Mijn man is risicopatiënt, dus we moesten een oplossing vinden om de begeleiding digitaal te doen.”

“Bovendien ben ik flexitariër en ook daarvoor zocht en vond Sandra oplossingen.”

“Ik ben haar enorm dankbaar voor haar tips en haar inzet. Op Sandra kan ik rekenen om mij maximaal te begeleiden, creatief te zijn.
Na 3 maanden ben ik 8 kg kwijt.”

Ik zit vol energie, beweeg meer. Ik durf zelfs al eens kleedjes waar ik vorig jaar niet meer in paste uit mijn kleerkast op te duiken.”

“Kortom ik voel me gewoon goed in mijn vel.”
Nicole Roegiers
Over onze begeleiding

“Geen hongergevoel meer, geen zin in suiker en 4 kg afgeslankt zonder honger te lijden. Aanrader!”

Resultaat: geen hongergevoel meer, geen zin in suikers meer, een super gevoel en 4 kg kwijt op een manier die goed aanvoelt en zonder honger te lijden of weinig energie te hebben

“Ik stond versteld van het feit dat ik geen zin meer had in suikers en op geen enkel moment een hongergevoel had.”

“Ik voelde me super. Ook mijn coach heeft me hierin goed begeleid. Ze gaven me geregeld vernieuwende receptjes en schouderklopjes als het wat minder ging.”

“Sinds ik gestart ben met Sandra ben ik al 4 kilogram verloren in 5 maand tijd.”

“Mijn enige doel was om koolhydraten te verminderen want ik kon ze niet missen en mijn gewicht ging geleidelijk aan de lucht in.”

“Ik zou iedereen die worstelt met diëten een afslanktraject met Sandra aanraden. Het is een zeer efficiënte manier om gewicht te verliezen, totaal niet ingewikkeld en de begeleiding is heel professioneel!”
Kristien C.
Over onze begeleiding

“Ik ben blijer en fitter. Al 12 kg afgeslankt. Mijn coach Sandra is een lieve en legt alles goed uit. Heel persoonlijk!”

Resultaat: fitter, blijer en energieker. Een afslankpakket op maat wat leidde tot 12+ kg gewichtsverlies zonder jojo-effect achteraf.

“Ik had al zoveel geprobeerd maar zonder succes. Ik ben nu vier maanden bezig en twaalf kilo kwijt.”

“Ik voel me fitter en blijer. Ik kan weer in broeken die niet meer dicht gingen.”

“Mijn coach legde alles goed uit. 
Ik ben heel blij dat ik bij Sandra begonnen ben om te vermageren.”

“Ik had al zoveel geprobeerd maar zonder succes. Ik ben nu vier maanden bezig en twaalf kilo kwijt. Sandra is ook een lieve en legt alles goed uit. Ze moedigt je ook aan om door te zetten.”

“Ik doe voort en zou graag nog tien kilo kwijt willen. Zeker aan te bevelen als je wilt slanker en fitter en gezonder door het leven wil!”

“Dank u, Sandra! Van Monique.”
Monique Vanhove
77 jaar

“Ik heb al heel mijn leven problemen met gewicht. Eindelijk een pad naar een gezond leven, kilo’s kwijt & ik voel me fantastisch in mijn vel!”

Resultaat: een gezond leven opgebouwd met de juiste gewoontes, 8 kg afgeslankt, meer energie met een aanpak op maat

“Ik heb mijn hele leven al problemen met mijn gewicht. ‘Het is erfelijk. Je bent van de soort’, zeiden ze bij mij thuis.”

“Regelmatig diëten gevolgd om daarna de kilootjes dubbel en dik terug te krijgen, het bekende jojo-effect.  Met ouder worden, ik ben 58 jaar, werd het er niet beter op.”

“Tot ik hoorde dat Sandra mij kon helpen. Met 82 kg op mijn teller, wat veel is voor mijn 1,60 meter, begon ik eraan, mijn pad naar een gezonder leven.”

“Niet gemakkelijk in Coronatijden. Mijn man is risicopatiënt, dus we moesten een oplossing vinden om de begeleiding digitaal te doen.”

“Bovendien ben ik flexitariër en ook daarvoor zocht en vond Sandra oplossingen.”

“Ik ben haar enorm dankbaar voor haar tips en haar inzet. Op Sandra kan ik rekenen om mij maximaal te begeleiden, creatief te zijn.
Na 3 maanden ben ik 8 kg kwijt.”

Ik zit vol energie, beweeg meer. Ik durf zelfs al eens kleedjes waar ik vorig jaar niet meer in paste uit mijn kleerkast op te duiken.”

“Kortom ik voel me gewoon goed in mijn vel.”
Nicole Roegiers
Over onze begeleiding

“Geen hongergevoel meer, geen zin in suiker en 4 kg afgeslankt zonder honger te lijden. Aanrader!”

Resultaat: geen hongergevoel meer, geen zin in suikers meer, een super gevoel en 4 kg kwijt op een manier die goed aanvoelt en zonder honger te lijden of weinig energie te hebben

“Ik stond versteld van het feit dat ik geen zin meer had in suikers en op geen enkel moment een hongergevoel had.”

“Ik voelde me super. Ook mijn coach heeft me hierin goed begeleid. Ze gaven me geregeld vernieuwende receptjes en schouderklopjes als het wat minder ging.”

“Sinds ik gestart ben met Sandra ben ik al 4 kilogram verloren in 5 maand tijd.”

“Mijn enige doel was om koolhydraten te verminderen want ik kon ze niet missen en mijn gewicht ging geleidelijk aan de lucht in.”

“Ik zou iedereen die worstelt met diëten een afslanktraject met Sandra aanraden. Het is een zeer efficiënte manier om gewicht te verliezen, totaal niet ingewikkeld en de begeleiding is heel professioneel!”
Kristien C.
Over onze begeleiding

“Ik ben blijer en fitter. Al 12 kg afgeslankt. Mijn coach Sandra is een lieve en legt alles goed uit. Heel persoonlijk!”

Resultaat: fitter, blijer en energieker. Een afslankpakket op maat wat leidde tot 12+ kg gewichtsverlies zonder jojo-effect achteraf.

“Ik had al zoveel geprobeerd maar zonder succes. Ik ben nu vier maanden bezig en twaalf kilo kwijt.”

“Ik voel me fitter en blijer. Ik kan weer in broeken die niet meer dicht gingen.”

“Mijn coach legde alles goed uit. 
Ik ben heel blij dat ik bij Sandra begonnen ben om te vermageren.”

“Ik had al zoveel geprobeerd maar zonder succes. Ik ben nu vier maanden bezig en twaalf kilo kwijt. Sandra is ook een lieve en legt alles goed uit. Ze moedigt je ook aan om door te zetten.”

“Ik doe voort en zou graag nog tien kilo kwijt willen. Zeker aan te bevelen als je wilt slanker en fitter en gezonder door het leven wil!”

“Dank u, Sandra! Van Monique.”
Monique Vanhove
Over onze begeleiding

begin nu

Niet zeker wat je zoekt of waar te beginnen?

Boek een gratis intakegesprek

In een gratis intake of kennismakingsgesprek kan je ons al jouw vragen stellen, uitleggen waar je op zoek naar bent en tonen we jou stap voor stap hoe we kunnen helpen. Beslis na het gesprek zelf of je verder wilt gaan. Je hangt nergens aan vast.

  • Stel al jouw vragen & leg ons uit wat je zoekt
  • We tonen jou hoe we jou stap voor stap zullen helpen
  • Beslis na het gesprek of je verder wilt gaan (je hangt nergens aan vast)

Download de gratis Gezondheid Gids

In 5 stappen gezonder, slanker & vitaler worden

Download de gratis Gezondheid & Vitaliteitsgids voor vrouwen en ga in 5 stappen meteen aan de slag om sneller gezonder, slanker, vitaler & energieker te worden.